Стали відомі нові подробиці ракетного обстрілу Києва (ФОТО)

Десятки будівель зазнали пошкоджень

У Києві внаслідок останнього ракетного обстрілу російських окупантів пошкоджені десятки будівель. Про це розповів керівник Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник, передають "Коментарі".

За його словами, внаслідок нічної ракетної атаки на Київ уламки збитих російських ракет пошкодили 42 приватні забудови з різним ступенем руйнування: від вибитих шибок до зрівняних з землею будинків. Обійшлося без жертв.

"Після завершення роботи рятувальників, вибухотехніків та поліцейських почали працювати комунальні служби над закриттям плівкою і склом віконних отворів, майстри займалися усуненням аварійності у будинках, придатних для проживання", — зазначив Калашник.

Зараз триває робота зі складання актів обстежень, роз’яснювальна робота стосовно порядку отримання компенсації за допомогою державної програми єВідновлення. Керівник Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник оприлюднив фото наслідків ракетної атаки російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час відбиття ракетного удару уламки збитих снарядів пошкодили будинок, є постраждалі. Про наслідки чергового нападу російських окупантів на столицю та регіон розповіли у військових адміністраціях — подробиці.

Нагадаємо, Верховна Рада України схвалила в першому читанні законопроєкт про адміністративну відповідальність за порушення комендантської години. Про розміри штрафів — за посиланням.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися