Масштабна ДТП сталася на трасі Київ-Чернігів (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Київській області недотримання безпечної дистанції вкотре призвело до ДТП. Про це розповіли у Патрульній поліції в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, на місці ДТП, що трапилася на четвертому кілометрі автодороги Київ — Чернігів виявили три автомобілі з механічними пошкодженнями.

"Водій авто Mitsubishi Pajero не був уважним, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху та дистанції. Як наслідок, здійснив зіткнення з автомобілем Citroën C4, що рухався попереду, через що водій Citroën здійснив зіткнення з авто Volkswagen CC, що також рухалось попереду", — розповіли в Патрульній поліції Київської області.

Окрім того, ще одна ДТП трапилася на перехресті вулиць Київський Шлях та Валерія Гудзя у Борисполі. Водій автомобілю ГАЗ 2705 зіткнувся з автомобілем Peugeot 308, котрий рухався попереду. На водіїв автомобілів Mitsubishi та ГАЗ склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці. Внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран.

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Києві поблизу мосту Патона сталася ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися