Вдарила ножем у серце: під Києвом жінка вбила співмешканця (Фото)

У селищі Гланишів Бориспільського району Київської області жінка вбила свого співмешканця під час застілля і розпивання алкогольних напоїв. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Київській області.

У поліції повідомили, що трагедія сталася 24 травня плюскоті Гланишів, під час сімейного застілля між співмешканцями виник конфлікт, в результаті якого 43-річна жінка зарізала свого 44-річного цивільного чоловіка.

Під час відпочинку і вживання алкогольних напоїв між співмешканцями виникла сварка, в результаті якої жінка не стримала емоції і вдарила ножем у серце свого співмешканця.

Жінку затримали на місці скоєння злочину за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за відповідною статтею. Їй загрожує покарання строком від семи до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в Києві засудили на три роки чоловіка, який ґвалтував жінок в туалетах торгового центру. В одному з ТЦ Оболонського району зловмисник одягав медичну маску, вривалося в туалет і здійснював сексуальне насильство проти жінок. Жертвами стали дві дівчини.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві некерована баржа ледь не врізалася в пішохідний міст на Труханів острів.

Читайте також про переатестацію поліцейських після згвалтування дівчини в Кагарлику.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися