Згвалтування дівчини в Кагарлику: поліцейські отримали підвищення

Після скандальної історії із зґвалтуванням молодої дівчини в районному відділі поліції Кагарлика 30 співробітників відділу пройшли переатестацію та залишилися працювати на своїх місцях. Всього в відділі працювало 38 осіб. Про це повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко в ефірі радіо "НВ".

За його словами, в результаті переатестації шестеро співробітників відділу отримали підвищення і тільки один був звільнений. Також в районному відділі Обухова звільнили п'ятьох поліцейських після переатестації. На момент скоєння злочину в районному відділі Кагарлика було 43 співробітники.

Тестування повинні були пройти 38 поліцейських, проте троє перебували в декреті, один був звільнений, а ще один був відсутній через тимчасову непрацездатність. Геращенко заявив, що переатестація не є покаранням, тому, що це звичайна перевірка службових знань і перевірка того, чи гідні ці люди працювати.

Заступник міністра заявив, що якщо два злочинці згвалтували жінку, то саме вони повинні за це відповідати. Він сказав, що не можна говорити про те, що якщо два співробітники у відділі погані, то там погані все.

Нагадаємо, що в травні 2020 року двоє співробітників поліції Кагарлика Микола Кузів та Сергій Сулима катували та ґвалтували дівчину 1994 року народження. Сама потерпіла говорила, що в момент знущань з неї у відділку перебували інші співробітники поліції, які ніяк не реагували на те, що відбувається.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що подорожчання проїзду в київському метро неминуче.

Читайте також про смерть чоловіка посеред вулиці на вокзалі Києва.

Джерело: https://radio.nv.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


DENZELL

2 червня 2021, 10:43

остальные нарушили закон - умолчав о проблеме, тоесть напрямую осознанно скрыв информацию. и Геращенко и весь аваковский сброд - неудачники , попавщие в ванючую ментовскую тему

Володимир

26 травня 2021, 16:23

Мусора -- одно слово.

Вован

26 травня 2021, 16:20

Геращенко говорит только двое преступников ,а остальные зрители или как их назвать тех что находились в отделе полиции?

1

26 травня 2021, 15:57

Сама потерпевшая говорила, что в момент издевательств над ней в отделе находились другие сотрудники полиции, которые никак не реагировали на происходящее. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/2203-iznasilovanie-devushki-v-kagarlyke-policeyskie-poluchili-povysheniya.html © Comments.ua

1

26 травня 2021, 15:57

Сама потерпевшая говорила, что в момент издевательств над ней в отделе находились другие сотрудники полиции, которые никак не реагировали на происходящее. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/2203-iznasilovanie-devushki-v-kagarlyke-policeyskie-poluchili-povysheniya.html © Comments.ua

Alex

26 травня 2021, 13:36

Хочу посоветовать всем, кто прочёл и прокомментировал погуглить словосочетание Саша Браслет и посмотреть какая фамилия окажется рядом в статьях с упоминанием этого имени. Больше комментировать нечего. Ну разве, что анекдот: - Скажите а у вас крысы бегут с корабля? - Нет! Они им управляют.

Светлана

26 травня 2021, 12:03

Корреспонденту или журналисту надо как-то привлечь к этому общественность. Люди должны подняться - это ведь их дети, над которыми глумятся моральные уроды. Какая переаттестация? какие кроссы и подтягивания - смехопанорама. У ментов, в большинстве, "панасоники" на полметра торчат, как они проходят мед.комиссию - непонятно....

Светлана

26 травня 2021, 11:52

Полностью согласна с предыдущими коментами. То , что творит милиция (защитники порядка ????) сейчас - просто беспредел!!!! СВАВIЛЛЯ - для тех, кто не понимает Русский язык. Гнать их в три шеи оттуда, всех (сегодня одни, завтра на их месте будут сотоварищи) и без права работы в этой структуре.

rr

26 травня 2021, 11:51

Там відеокамер немає?

Барсук

26 травня 2021, 11:21

Никого уже не накажут, у нас в стране когда попадаешь в лапы ментов тебя насилуют, избивают, пытают могут даже убить и убийцу просто уволят! Это страшная правда! С этой сраной реформой ничего не изменилось, тока прикиды им новые подогнали и новые тачки которые они убивают...лучше б школы, садики и больницы в порядок привели..

Жора

26 травня 2021, 11:00

Накуя их вообще переатестовывали и что входило в программу аттестации? Подтягивания и кросс? Их же проблема была не в этом, а в полном моральном несоответствии. Уволить их нужно было всех, с запретом работать в органы навсегда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися