На трасі Київ-Чернігів п’яний водій вчинив ДТП

Що відомо про аварію від правоохоронців

На автомобільній трасі Київ-Чернігів водій у стані сп’яніння вчинив ДТП. Про це розповіли у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася на 54 кілометрі автодороги Київ-Чернігів. На місці аварії інспектори виявили перекинуте авто Subaru Forester за межею проїзної частини.

"Патрульні встановили, що керманич не був уважний, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості руху, через що здійснив наїзд на електроопору", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

Внаслідок ДТП ані водій, ані інші учасники дорожнього руху не постраждали. Втім, патрульні інспектори виявили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння. Результат огляду у медичному закладі був позитивний — лікар підтвердив, що керманич перебував у стані наркотичного сп’яніння.

На водія склали адміністративні протоколи за порушення Правил дорожнього руху, що призвело до ДТП, та керування у стані сп’яніння. Чоловіка відсторонили від керування транспортом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася ДТП за участю службового автомобіля патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися службовий автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася пожежа на комунальному підприємстві у селі Медвин. Горіло комунальне підприємство, розташоване по вулиці Василенка. Пожежа сталася у майстерні. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.

Читайте також, що у Святошинському районі Києва сталася пожежа на автомобільній мойці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися