У Києві маршрутка з пасажирами потрапила в ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадського транспорту, в якій травмувалися пасажири. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася у Подільському районі Києва. Водій маршрутного таксі не впорався з керуванням та врізався в електроопору. Внаслідок аварії травмувалося декілька пасажирів.

Патрульні забезпечили охорону місця події, надали допомогу постраждалим та викликали на місце слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин автопригоди. В Патрульній поліції Києва оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трасі Київ-Одеса в районі Ставищенської територіальної громади загорівся вантажний автомобіль. ДТП сталася у селі Сніжки на автозаправній станції. Горіла кабіна вантажного автомобіля. Вогонь гасили протягом години. Під час гасіння пожежі в кабіні знайшли тіло водія.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Броварах в ДТП потрапив пасажирський автобус.

Читайте также