У Києві з річки дістали тіло потопельника (Фото)

У Дарницькому районі столиці рятувальники виявили та дістали з річки   Підбірна тіло невідомого чоловіка. Про це повідомили в прес-службі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Рятувальники повідомили тіло людини виявили 27 травня в річці  Підбірна Дарницького району. Інформація надійшла рятувальникам о 17:15. На місце подій направили водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Після прибуття на місце подій рятувальникам вдалося встановити, що на відстані чотирьох метрів від берега на поверхні води знаходиться тіло чоловіка. Бійці за допомогою водолазно-рятувального обладнання дістали тіло потопельника з води, доставили на берег і передали його слідчо-оперативній групі для встановлення причин і обставин трагічної смерті.

Нагадаємо, що в Києві на Житомирській трасі вночі сталася страшна ДТП, яке забрало життя трьох осіб. Вантажівка зіткнулася з легковим автомобілем, обидві машини загорілися після аварії.

В результаті ДТП загинули водій і пасажир легкового автомобіля, а також пішохід, якого від удару відірвало голову. Водія фури доставили в лікарню у важкому стані.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві проведуть масштабні навчання СБУ.

Читайте також про нові правила проїзду в метро Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися