У київському метро повідомили про нові правила проїзду: подробиці

У столиці врегулювали та ввели нові правила перевезення моноколіс і самокатів в метро. Про це повідомили в прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен", представники якого провели зустріч зі спільнотою легкого персонального транспорту.

Транспортники повідомили, що під час зустрічі комунальників та представників громадськості вдалося досягти низки домовленостей. Тепер моноколеса можна буде перевозити, як вони є.

Самокати також можна перевозити в метро, проте ті, що складаються, рекомендується складати. Самокати, які мають довжину понад 120 сантиметрів за сумою вимірів, оплачуються в додатковому порядку.

Будь-які речі довжиною понад 200 сантиметрів перевозити забороняється. Також за бажанням пасажирів можна проходити з самокатом, моноколесом або іншим багажем біля контролера. Важливо повідомити контролеру про те, що факт оплати проїзду був зафіксований. Якщо контролер не побачив оплату проїзду, то він може попросити вас зробити це ще раз.

Також категорично забороняється кататися на самокаті або моноколесі на платформі метрополітену.

Нагадаємо, що раніше в київському метрополітені повідомили про те, що з 26 травня 2021 року набрало чинності рішення Київської міської ради про те, що в підземці можна безкоштовно перевозити велосипеди. Транспортувати велосипеди необхідно в спеціальному чохлі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в київському метро можуть підвищити вартість проїзду для приїжджих, якщо Кабмін не прийме рішення про пільгові компенсації для міста.

Читайте також про кардинальні зміни в маршрутках столиці.

Джерело: https://biz.censor.net/n3267672

Джерело: http://www.metro.kiev.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Павел

3 червня 2021, 10:31

Т.е, если я своего пьяного в дым другана ростом 2,20 буду транспортировать домой нас не впустят? )))) потому что он на тот момент он будет «вещью» больше двух метров. Или все таки можно будет дополнительно доплатить? Какие же важные вопросы решаются. Судьбоносные, не меньше. «Урегулируйте и введите» в эксплуатацию умы свои, тупаны. Правила провоза моноколес))) Серьезно? Месяца четыре, не иначе проект разрабатывали, получили квартальные премии, повышения по отделам, путевки для тех кто ночами не спал)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися