Масштабна пожежа сталася в одному з районів Києва (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа у приватному будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у будинку на вулиці Кирила Осьмака. Загоряння виникло в гаражі на першому поверсі двоповерхової будівлі з розповсюдженням полум’я на другий поверх. Загасити вогонь на площі 80 квадратних метрів вдалося за годину.

Під час ліквідації пожежі рятувальники винесли з будівлі газовий балон та відбуксирували автівку, яка знаходилась всередині. Гасіння пожежі ускладнювало відсутність пожежних гідрантів, через що рятувальникам довелось здійснювати підвіз води.

Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва сталася смертельна пожежа. Під час пожежі у квартирі у житловому будинку на вулиці Доманицького постраждала жінка, одна людина загинула.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку, яка налякала очевидців нібито вибухом газу. Пожежа сталася на вулиці Сергія Берегового. У п’ятиповерховому житловому будинку горіла квартира на третьому поверсі. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео про наслідки повітряної атаки по Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися