У Київській області пошкоджено водопровід та газопровід

Що відомо про аварії та ліквідацію наслідків

У Київській області сталися аварії на водопроводі та витік газу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію місцевої влади та Міністерства енергетики України.

Білоцерківська територіальна громада попередила жителів села Шкарівка про відключення водопостачання через аварію по всьому населеному пункту.

"Через порив труби відключено воду по всій території села Шкарівка. Ремонтні роботи вже ведуться! До кінця дня подача води буде відновлена", — йдеться в повідомленні.

В Міністерстві енергетики України заявили, що в районі Василькова через витік газу відключали промисловий об’єкт, наразі подачу газу відновлено. Також внаслідок витоку газу було перекрито газопостачання навчальному комунально-побутовому об’єкту, газопостачання вже також відновлено.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок нічної повітряної атаки російських окупантів пошкоджені будинки. Мешканці не постраждали. Внаслідок атаки ударними безпілотниками влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Напередодні у Київській області внаслідок повітряної атаки російських окупантів знищено величезний склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися