У Київській області в ДТП потрапили два легковика (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Борисполі в дорожньо-транспортну пригоду потрапили два легкових автомобілів. Про аварію розповіли в Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними відомства, ДТП сталася на вулиці Глибоцькій. Патрульні інспектори встановили, що водій авто Opel Astra не обрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції, через що врізався в автомобіль Opel Combo, що рухався попереду. Внаслідок ДТП пошкоджені обидва автомобілі, також пошкоджень зазнала електроопора. Жоден з учасників дорожнього руху не постраждав.

Патрульні встановили, що водій авто Opel Astra не мав полісу обов’язкового страхування. На чоловіка склали адміністративний протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП, та винесли постанову за керування транспортом без полісу обов'язкового страхування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва через ДТП було ускладнено рух транспорту. Аварія сталася на проспекті Соборності. Рух транспорту був ускладнений у напрямку бульвару Миколи Міхновського.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися