В укритті школи у Києві під час повітряної атаки рухнула стеля (ВІДЕО)

Обвал дуже налякав дітей

У Києві під час повітряної тривоги, коли діти були в укритті, трапився обвал стелі. Про це повідомляють очевидці, передають "Коментарі".

За даними очевидців, ремонт укриття у школі №229 зробили за кошти благодійного фонду. Обвал стався нібито через прорив труби. Внаслідок надзвичайної ситуації ніхто не постраждав, однак це дуже налякало дітей. Вже встановлюються деталі. Офіційної інформації поки що немає. Очевидці оприлюднили відео обвалу стелі у шкільному укритті.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок нічної повітряної атаки російських окупантів пошкоджені будинки. Мешканці не постраждали. Внаслідок атаки ударними безпілотниками влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Напередодні у Київській області внаслідок повітряної атаки російських окупантів знищено величезний склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися