У Києві сталася ДТП під Дегтярівським мостом

Що треба знати водіям

У Шевченківському районі Києва через дорожньо-транспортну пригоду ускладнено рух транспорту. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

"До уваги учасників дорожнього руху! На вулиці Олени Теліги, під Дегтярівським шляхопроводом, через технічну несправність вантажівка не може рухатися самостійно та зупинилася. Внаслідок чого ускладнився рух в напрямку метро "Дорогожичі", — йдеться в заяві Патрульної поліції Києва.

Водіїв закликали врахувати інформацію про ДТП під час планування маршруту своєї поїздки.

Напередодні смертельна ДТП трапилась у Бориспільському районі Київської області. В селі Рогозів 24-річний водій автомобіля Ford не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, зіткнувся з парканом та стовпом, в результаті чого авто перекинулося. Водій загинув на місці ДТП.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області поліція розслідує ДТП, в якій загинув пішохід. Трагедія сталася у селі Ковалин. Водій автомобілю Opel збив пішохода, який рухався по проїзній частині. Ще одна смертельна ДТП сталася у Броварському районі Київської області. У селищі Велика Димерка п’яний водій збив на смерть пішохода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця, який на смерть збив 15-річну дівчину. Дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. Правоохоронець рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив її. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці аварії.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися