Столичного поліцейського судитимуть за смертельну ДТП (ФОТО)

Що відомо про результати розслідування

У Києві завершили досудове розслідування стосовно колишнього правоохоронця, який на смерть збив підлітка. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань України, передають "Коментарі".

За даними відомства, поліцейський з Києва 2 серпня 2023 року в районі населеного пункту Пісочин Харківської області збив 15-річну дівчину.

"Дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. Правоохоронець рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив її. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці аварії", — повідомили у Державному бюро розслідувань.

Експертиза встановила, що водій на момент ДТП був тверезим. Після автопригоди його звільнили з правоохоронних органів. Чоловік обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Обвинуваченому загрожує до восьми років тюрми. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва через ДТП було ускладнено рух транспорту. Аварія сталася на проспекті Соборності. Рух транспорту був ускладнений у напрямку бульвару Миколи Міхновського.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапив службовий автомобіль патрульної поліції. На проспекті Берестейському зіткнулися автомобіль поліції Toyota та автомобіль Lexus. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися