Смертельна пожежа сталася в одному з районів Києва (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Шевченківському районі Києва сталася масштабна пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у багатоповерхівці по вулиці Татарській. Загорілась одна з квартир на 14 поверсі. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з палаючої квартири вистрибнув чоловік. Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів вдалося менш ніж за годину. Обставини трагічної загибелі людини та причину пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва сталася смертельна пожежа. Під час пожежі у квартирі у житловому будинку на вулиці Доманицького постраждала жінка, одна людина загинула.

Нагадаємо, у Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоквартирному житловому будинку, яка налякала очевидців нібито вибухом газу. Пожежа сталася на вулиці Сергія Берегового. У п’ятиповерховому житловому будинку горіла квартира на третьому поверсі. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про масштабну пожежу у приватному будинку в Дарницькому районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися