Масштабна пожежа сталася у Дарницькому районі Києва (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Дарницькому районі Києва сталася масштабна пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у столиці.

За даними відомства, пожежа сталася у багатоповерхівці на Харківському шосе. Загоряння сталось в загальному коридорі на четвертому поверсі з подальшим розповсюдженням полум’я на квартиру. Під час пожежі врятували чоловіка та жінку з гострою реакцією на стрес, яких передали медикам. Від госпіталізації потерпілі відмовились.

"Вкотре нашим рятувальникам для оперативного гасіння пожежі заважала щільна запаркованість навколо багатоповерхівки. Наголошуємо вам, дотримуйтесь правил безпеки та свідомого паркування", — йдеться в повідомленні ДСНС.

Загасити вогонь на площі 20 квадратних метрів вдалося за годину. Причину пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва сталася смертельна пожежа у багатоповерхівці по вулиці Татарській. Загорілась одна з квартир на 14 поверсі. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів з палаючої квартири вистрибнув чоловік. 

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва сталася смертельна пожежа. Під час пожежі у квартирі у житловому будинку на вулиці Доманицького постраждала жінка, одна людина загинула.

Читайте також про масштабну пожежу у приватному будинку в Дарницькому районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися