У Києві під час будівництва укриття сталася аварія у дитсадку

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Києві в одному з дошкільних навчальних закладів Шевченківського району сталася аварія. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, аварія в дитячому садочку сталася під час будівництва укриття.

"В цьому дитячому садочку будувалося укриття, ймовірно, підрядна організація порушила будівельні норми, які могли і призвести до таких наслідків. Але остаточно, причини, які призвели до аварії, з’ясують слідчі районного управління поліції, вже відкрито відповідне провадження", — заявив Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації додав, що зараз триває обстеження дитячого садочку фахівцями аби об’єктивно встановити реальні масштаби пошкоджень та спланувати строки відновлення.

Нагадаємо, у Фастівському районі Київської області в селищі Калинівка відкрили новозбудований дитячий садок "Пазлик". Зводити дошкільний навчальний заклад почали ще до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Новий дитсадок розрахований на пів сотні дітей. Його відвідуватиме малеча віком від трьох до шести років, в тому числі діти з особливими освітніми потребами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Славутичі на території дитячого садка №8 "Теремок" розпочалося будівництво нової захисної споруди. Будівельні роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наразі на об’єкті ведуться земляні роботи та розробка котловану.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3966


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися