Новий сучасний дитячий садочок відкрили на Київщині (ФОТО)

Як виглядає дошкільний навчальний заклад

У Фастівському районі Київської області в селищі Калинівка відкрили новозбудований дитячий садок "Пазлик". Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, зводити дошкільний навчальний заклад почали ще до повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Новий дитсадок розрахований на 50 діток. Його відвідуватиме малеча віком від трьох до шести років, в тому числі діти з особливими освітніми потребами.

"Двоповерхова сучасна будівля площею майже 600 квадратних метрів має все для зручного перебування тут малечі. Ігрові кімнати та приміщення для занять, спальні, актова зала, харчоблок. Є також сучасні ігрові майданчики для прогулянок на повітрі. Під час повітряної тривоги дітей відводитимуть в укриття гімназії, яка розташована поруч", — розповів Кравченко.

Посадовець додав, що Київщина лідер у створенні нових місць для дітей дошкільного віку. Протягом 2023 року в регіоні створили понад 2,5 тисяч додаткових місць у садках. У Київській області також триває відбудова дитячих садків, які були пошкоджені та зруйновані внаслідок російських атак. Із 86 дошкільних закладів вже відновили 70.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Славутичі на території дитячого садка №8 "Теремок" розпочалося будівництво нової захисної споруди. Будівельні роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наразі на об’єкті ведуться земляні роботи та розробка котловану.

Нагадаємо, у Київській області планують ввести в експлуатацію два мости. До кінця року планують ввести в експлуатацію два мости, що були пошкоджені під час бойових дій: Перемога – Баришівка та Корніївка – Недра – Згурівка – Березань.

Дивіться відео, як з аеропорту Борисполя попри закрите небо вилетів пасажирський літак.

Читайте також, що на трасі Бориспіль-Маріуполь відкрили важливий міст.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися