У Київській області готують до відкриття важливі мости

Споруди були пошкоджені під час бойових дій

У Київській області планують ввести в експлуатацію два мости, пошкоджені під час бойових дій. Про це заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

За його словами, на Київщині тривають процеси відновлення пошкоджених обстрілами об'єктів та активне впровадження цифрових інструментів, які підвищать прозорість та публічність всіх процесів відбудови.

"До кінця року плануємо ввести в експлуатацію два мости, що були пошкоджені під час бойових дій: Перемога – Баришівка та Корніївка – Недра – Згурівка – Березань", — повідомив Кравченко.

Київська обласна військова адміністрація разом з Центром дослідження фіскальної політики також презентували дашборд відновлення. Це інтерактивна мапа, яка дозволяє відстежувати видатки на відновлення Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрили для проїзду автомобільного транспорту та трамваїв Дегтярівський шляхопровод. Дегтярівський міст був побудований у 1963 році і з тих пір його капітально не ремонтували. Об’єкт перебував в аварійному стані. Мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками. Пропускна спроможність мосту збільшилась до 45 тисяч автомобілів на добу.

Нагадаємо, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланнямНа час ремонтних робіт ділянки "синьої" гілки метро продовжено перекриття правої смуги проїжджої частини з бульвару Миколи Міхновського до проспекту Валерія Лобановського до наступного року. 

Дивіться відео, як з аеропорту Борисполя попри закрите небо вилетів пасажирський літак.

Читайте також, що на трасі Бориспіль-Маріуполь відкрили важливий міст.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13359


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Meritus

23 грудня 2023, 14:33

От, для чого про ці відбудови повідомляти? Для ворога? Інших тем немає, а треба щось написати?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися