Масштабне будівництво розпочали у Київській області

Що відомо про об’єкт

У Славутичі на території дитячого садка №8 "Теремок" розпочалося будівництво нової захисної споруди. Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, будівельні роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Наразі на об’єкті ведуться земляні роботи та розробка котловану.

"Загалом в укритті передбачено звести монолітні залізобетонні стіни, виконати гідроізоляцію, утеплення, зовнішнє і внутрішнє оздоблення приміщень. Також під’єднати водопостачання і каналізацію, встановити системи опалення", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Нове укриття має стати надійною захисною спорудою для всіх учасників освітнього процесу і дати змогу безпечно відвідувати дошкільний заклад під час воєнного стану. Зараз освітній процес дітей тимчасово організовано на базі закладу дошкільної освіти №1 "Калинка".

Нагадаємо, прокурори встановили факт незаконної реєстрації низки гідротехнічних споруд, які розташовані уздовж парку "Наталка", на півострові "Собаче гирло", на острові "Оболонський", на піщаній косі біля озера Алмазне та в межах прибережних смуг інших водних об’єктів у столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві забудовники програли суд щодо майбутнього заказника. За даними столичних екологів, забудовники намагалися захопити під забудову біля 50 гектарів зеленої зони у Голосіївському районі Києва. Ця територія входить до охоронної зони Музею архітектури та побуту в Пирогово. Тут планують створити заказник "Гончарівська гора".

Читайте також, як величезну територію на березі Дніпра привласнили у Києві.

Джерело: https://t.me/kyivoda/13417


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Он

27 грудня 2023, 23:57

Зачем такие громкие заголовки?

Он

27 грудня 2023, 23:52

Накуя такие Громкие заголовки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися