Кількість потерпілих від ракетних обстрілів Києва зросла

У столиці триває ліквідація наслідків атаки російських окупантів

У Києві зросла кількість потерпілих внаслідок ракетних ударів по столиці. Уточнення оприлюднив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

"На цю хвилину в Києві відомо про двох загиблих та 24 поранених. З них 20 госпіталізовано. Це офіційні данні з медичних закладів, які не враховують самозвернення громадян. Тому очікуйте оновлення даних. Потрібен час на опрацювання інформації", — заявив Попко.

Від мерії столиці стало відомо, що у Києві з-під завалів складського приміщення дістали тіло третьої загиблої людини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі. За уточненими даними, у Києві внаслідок обстрілів одна людина загинула, 28 людей поранено. Тіла ще двох загиблих дістали з під-завалів складського приміщення в Шевченківському районі Києва. 

Читайте також, що у Києві після ракетних обстрілів перекрили кілька вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися