Приватні будинки на Осокорках пошкоджені уламками ракет (ФОТО)

Як виглядає місця надзвичайних подій

У Києві в приватному секторі внаслідок падіння уламків збитих ракет є значні пошкодження житлових будинків. Про це розповів голова Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник, передають "Коментарі".

"Черговий масований обстріл столиці країною-терористом. У Дарницькому районі уламки збитої ракети впали у приватному секторі мікрорайону Осокорки. На щастя, власників вдома не було, постраждалі відсутні, без загоряння, частково зруйновано господарчі будівлі", — заявив Калашник.

Голова Дарницької районної державної адміністрації додав, що на місцях надзвичайних подій працюють слідчо-оперативні групи. Внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів у Дарницькому районі Києва пошкоджено чотири приватні будинки у мікрорайоні Осокорки. Постраждалі відсутні.

"З голови не виходить переляканий трирічний хлопчик Іван, в будинку якого пробило покрівлю та фасадну стінку, його маленького усього трусило, але він допомагав прибирати бабусі в кімнаті після обстрілу", — прокоментував обстріл Дарницького району посадовець.

Для постраждалих у Дарницькому районі Києва працює ситуаційний центр, до якого можна звернутися за телефонами (097) 997-49-89 або (050) 500-17-34. Сюди можна повідомити про руйнування, нагальні потреби, отримати консультацію щодо матеріальної допомоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування та потерпілі. За уточненими даними, у Києві внаслідок обстрілів троє людей загинуло, 24 — поранено. 

Читайте також, що у Києві після ракетних обстрілів перекрили кілька вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися