У Києві чоловік під час російської атаки рятував припарковані автівки

Він відігнав своє палаюче авто

Під час ракетної атаки 29 грудня, у Святошинському районі Києва місцевий житель врятував припарковані автомобілі. Він відігнав своє палаюче авто від інших транспортних засобів до автомийки, де вдалося загасити полум'я.

Про це повідомило видання Радіо Свобода. 

За словами чоловіка, він побачив у вікно, як палає автівка на стоянці. Він швидко прибіг до власної машини, яка вже зайнялась, та від’їхав на ній на безпечну відстань до автомийки, де її загасили.

Той розповів, що побачив пожежу з вікна.

Думав, що газова машина вибухнула. А тут приходжу — від цієї машини моя загорілася. Вона ще трохи почала горіти ззаду. Я відкрив, відключив акумулятор і все. Вскочив у машину — воно темно. Я зверху відкрив, щоб видно було, голову висунув та попер до мийки. Сказали мені: віджени, там загасять, — розповів чоловік.

Водій повідомив, що почувається нормально і від медичної допомоги відмовився, хоча має опіки на обличчі.

Обстріл України

Уночі та рано вранці 29 грудня російські війська здійснили атаку на Україну за допомогою ракет та безпілотників. Загалом, окупанти запустили 158 ракет і дронів по території України. Українські військові знищили 114 з них. Факти вражень були зафіксовані у Києві та кількох областях.

Цей напад охарактеризували як один із найбільш масованих повітряних ударів по Україні. Президент Володимир Зеленський зазначив, що Росія використовувала практично всі знаряддя зі свого військового арсеналу, включаючи "Кинджали", С-300, крилаті ракети, безпілотники та стратегічні бомбардувальники, що здійснювали запуск Х-101/Х-505. Наразі відомо, що внаслідок російської атаки загинуло більш ніж 20 людей, а понад сотня — зазнали поранень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися