Через ракетну атаку у Києві та Київській області масштабні відключення світла

У столиці також виникли проблеми з водою

У Києві та Київській області через потужну ракетну атаку сталися масштабні відключення світла. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації та в компанії "ДТЕК", передають "Коментарі".

За даними енергетиків, у Києві через повітряну атаку тимчасово відсутнє світло в частині будинків у Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Подільському та Оболонському районах.

"Щойно безпекова ситуація дозволить, обов'язково повернемо всім світло", — заявили в компанії "ДТЕК".

На Київщині через атаку російських окупантів частково відсутнє світло в Бучанському і Вишгородському районах. Через ракетний удар у деяких районах Києва є проблеми з водопостачанням —тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі.

"В Подільському районі пошкоджено магістралі водопостачання та горять щонайменше шість авто", — повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривають потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, постраждали 16 людей, з них 15 госпіталізували, одному потерпілому надали допомогу на місці. У столиці працюють всі екстрені служби. Потужна ракетна атака на Київ триває.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися