У Деснянському районі Києва попередили вибух (ФОТО)

Що відомо про небезпечну пожежу від рятувальників

У Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі, де сталася пожежа. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 6 січня, загорівся одноповерховий приватний гараж по вулиці Пухівська. Під час гасіння пожежі в гаражі рятувальники винесли з приміщення газовий балон та бочку з мастилом. Загасити пожежу вдалося за пів години. Приміщення вщент згоріло. Жертв та постраждалих немає. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Подільському районі Києва загасили масштабні пожежі на складах, що сталися внаслідок ракетних обстрілів столиці у вівторок, 2 січня. Вранці у середу, 3 січня, пожежі ліквідовано на загальній площі 5000 квадратних метрів. 

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися