У Київській області водій іномарки збив людину та втік з місця ДТП (ФОТО)

Поліція просить про допомогу у розшуку

В Обухівському районі Київської області водій іномарки збив людину та втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Про аварію розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, водій легкового автомобілю Mercedes, рухаючись заднім ходом, збив жителя міста Українка. Після цього кермувальник зник з місця ДТП. Його розшукує поліція.

"Наразі проводиться розшук автомобіля. Деталі згодом. Шановні громадяни, якщо ви стали свідками скоєння даного правопорушення, або володієте додатковою інформацією, просимо повідомляти на спецлінію "102", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Поліцейські оприлюднили фото з місця ДТП.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася масштабна ДТП. На трасі Київ — Чернігів, неподалік міста Бровари, зіткнулися шість автомобілей. Подробиці та фото з місця аварії — за посиланням.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області в ДТП потрапив мікроавтобус. Автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП травмовані п’ятеро людей, серед постраждалих — 15-річна дівчина.

Дивіться відео, як у Дарницькому районі Києва в ДТП потрапили дві іномарки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


shekos

6 січня 2024, 17:29

"водій іномарки"!!! У нас всі "іномарки". Чи може для вас "жигули" - отечественная. Придурки....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися