Масштабна аварія на водопроводі сталася у Києві (ВІДЕО)

Затопило бульвар на Борщагівці

У Києві цієї ночі працівники комунальних підприємств "Київводоканал" та "Київавтодор" ліквідовували аварію на водопроводі на Борщагівці. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, на Борщагівці сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Це призвело до витоку холодної води на проїжджу частину на бульварі Жуля Верна.

"Заявка про пошкодження надійшла до диспетчерської Київводоканалу 7 січня о 22:55. На місце виїхала аварійна бригада, яка перекрила воду і локалізувала витік. Без води залишилися два житлові будинки", — поінформували у Київській міській державній адміністрації.

Вночі дорожники ліквідували підтоплення та забруднення проїжджої частини, щоб дати можливість аварійній бригаді "Київводоканалу" розпочати ремонт водопроводу. Ремонтні роботи виконуватимуть на зеленій зоні без обмеження руху транспорту. В мерії Києва також наголосили, що через аварію стався витік саме холодної води, а не фекалій, як про це написали у соціальних мережах та пабліках. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв’язку з різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Читайте також, де біля центрального автовокзалу Києва перекрили дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

14 січня 2024, 15:13

Взять жидовскую морду кличко и по всему бульвару мордой протянуть держа за ноги! Когда этого жидовского пидораса, причем пидорас это буквально, прибьют за уши к воротам мэрии, чтоб другим жидам не повадно было лезть на украину и воровать!

ККК

8 січня 2024, 12:03

А в чем проблема? Воды хоть залейся и все бесплатная. Хочешь пей, хочешь готовь, хочешь нормы ГТО сдавай))))))) На ремонт денег нет! За то на то чтоб улицы переименовывать и памятники сносить есть, да пидарас виталя?!

александр

8 січня 2024, 09:08

А в чем проблема? Ведь попы освятили водопроводную воду, вот она и возмутилась! Это только украинские попы могли до такого дойти!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися