Влада Києва занепокоєна замерзанням системи опалення

Як у столиці готуються до сильних морозів

Рада оборони Києва доручила управляючим компаніям усіх форм власності не допустити замерзання систем опалення в разі надзвичайної ситуації. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, у зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

"Для цього оперативний персонал зможе пересуватися містом у комендантську годину за наявності паспорта та службового посвідчення. Також ці обслуговуючі організації мають невідкладно провести позачергову перевірку горищ і технічних поверхів житлових будинків, де розташовані мережі опалення", — зазначили у Київській міській державній адміністрації.

Рада оборони Києва також постановила терміново ліквідувати виявлені недоліки — відновити порушену теплоізоляцію, закрити вікна в місцях загального користування та технічних приміщеннях та усунути протяги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 6 січня в Україні очікується сильне похолодання, яке ускладниться снігопадами, хуртовинами, дощами та ожеледицею. У північних, центральних і східних регіонах України буде найхолодніше — 10-15 градусів морозу, за іншими прогнозами — 20 градусів нижче нуля. Подробиці — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися