Біля центрального автовокзалу Києва перекриють дорогу (СХЕМА)

Що потрібно знати водіям

У Києві перекриють рух транспорту в районі центрального автовокзалу столиці. Про це повідомляє комунальне підприємство "Центр організації дорожнього руху", передають "Коментарі".

За даними відомства, буде перекрито рух на з’їзді бульвару Миколи Міхновського в напрямку проспекту Валерія Лобановського. Обмеження вводять з суботи, 6 січня.

"Перекриття дороги пов’язане із проведенням ремонтних робіт. На цей період об’їзд здійснюватиметься через вул. Саперно-Слобідську. Комунальне підприємство перепрошує за тимчасові незручності", — йдеться в повідомленні КП "Центр організації дорожнього руху".

Столичні комунальники не уточнили, скільки часу триватимуть обмеження.


Нагадаємо, у зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 6 січня в Україні очікується сильне похолодання, яке ускладниться снігопадами, хуртовинами, дощами та ожеледицею. У північних, центральних і східних регіонах України буде найхолодніше — 10-15 градусів морозу. Подробиці — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися