В мерії Києва розповіли про підпал тролейбуса на Троєщині (ФОТО)

Оприлюднена офіційна причина та подробиці пожежі

У Києві ніхто з пасажирів тролейбуса, що загорівся на Троєщині, не постраждав. Офіційну заяву щодо масштабної пожежі зробили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, зараз на місці пожежі працюють фахівці "Київпастрансу", рятувальники, медики та правоохоронці.

"На Троєщині загорівся тролейбус маршруту №37А. Всі пасажири вчасно залишили транспортний засіб. За медичною допомогою ніхто з пасажирів на звернувся", — заявили у Київській міській державній адміністрації.

В комунальному підприємстві "Київпастранс" доповіли, що тролейбус був у справному стані та перед виходом на маршрут пройшов необхідні регламентні роботи. Причиною пожежі вважають підпал із середини салону.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва горів двоповерховий садовий будинок. Пожежа сталася по вулиці Садова. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося за годину. Будинок майже вщент згорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися