На Київщини сталися пожежі в житлових будинках (ФОТО)

Що розповіли про надзвичайні ситуації рятувальники

У трьох районах Київської області загасили пожежі у приватних житлових будинках. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, одна з пожеж сталася в Білоцерківському районі. В селищі Глушки горів житловий будинок по вулиці Центральна. Пожежа сталася на горищі внаслідок перекалу печі. Загасити вогонь рятувальникам вдалося за годину. Про потерпілих не повідомляється.

Житловий будинок горів і в Броварському районі Київської області. Пожежа сталася в селищі Щасливе Згурівської територіальної громади. Вогонь загасили за годину.

Ще одна пожежа сталася у Вишгородському районі Київської області. Приватний житловий будинок горів в селищі Мусійки Іванківської територіальної громади. Пожежу загасили за півтори години. Причини та обставини усіх пожеж встановлюються.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва горів двоповерховий садовий будинок. Пожежа сталася по вулиці Садова. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося за годину. Будинок майже вщент згорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися