У Києві через різке підняття води у Дніпрі чоловік опинився у пастці (ФОТО)

Що відомо про рятувальну операцію

У Дніпровському районі Києва водолази врятували чоловіка із крижаної пастки з Русанівської протоки, що є одним з рукавів в руслі річки Дніпро. Про порятунок людини розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, сьогодні, 10 січня, на Русанівській протоці людині необхідна була допомога. Водолази-рятувальники виявили на дереві чоловіка. Внаслідок швидкого підняття рівня води на Русанівській протоці, чоловік опинився відрізаним від суші. Водолази за допомогою рятувального спорядження доставили потерпілого до берега та передали бригаді швидкої допомоги.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва горів двоповерховий садовий будинок. Пожежа сталася по вулиці Садова. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося за годину. Будинок майже вщент згорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися