У Київській області бійцівський пес покусав дітей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Борисполі бійцівський пес покусав дітей. Про це повідомили у Патрульній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, пес напав на дітей на вулиці Ясна. Мати викликала поліцію на місце події.

"Заявниця гуляла з двома дітьми надворі та помітила чоловіка, який вигулював собаку бійцівської породи без повідця і намордника. Згодом, собака напала на дітей та покусала їх. Прибувши на місце події, інспектори виявили заявницю з дітьми, а також чоловіка з собакою породи стаффордширський тер'єр без повідця та намордника", — повідомили в поліції.

Власник собаки вів себе агресивно та гучно виражався нецензурною лайкою. Поліцейські склали на чоловіка адміністративні протоколи за вигул собак без поводков і намордників, що спричинило заподіяння шкоди здоров’ю людини, та за дрібне хуліганство. Жінку з дітьми доставили до лікарні.

Нагадаємо, у Києві в ДТП на Гостомельському шосе загинув водій мікроавтобусу. Подробиці смертельної аварії та фото з місця ДТП — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві позашляховик виїхав на зустрічну смугу та врізався у легковий автомобіль Toyota. Очевидці оприлюднили відео з місця ДТП.

Читайте також про ДТП на Повітрофлотському проспекті у Києві.

Дивіться відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

11 січня 2024, 20:08

склали на чоловіка адміністративні протоколи - Як він злякався!Чи не занадто строго? Подумаєш - покусані діти? А може хазяшн пса - сіддя (навіть якщо під шафе) і ви порушили його недоторканість?

Олександр

11 січня 2024, 20:04

Пса пристрелити, з хазяїном діяти за обставин.. Сам, в минулому виховав та 11 років був хазяїном добермана, але ніколи не дозволяв без намордника в громадських місцях гуляти. Всім добра, але неадеквати розуміють тільки силу.

Микола

11 січня 2024, 19:55

Щось нібито приймали і в кримінальному кодексі про неправильне утримання/вигул собак в Україні чи я помиляюсь ? В Німеччині оприлюднили колись новини, що за вигул собаки з малим повідком і без намордника наклали штраф у 32 тис. евро, а за укус при вигулі без намордника - 70 тис. евро !! Власникам таких собак це б підійшло. а кошти віддати потерпілим . Була б це моя дитина, то через певний час господар пса їздив би на візку який час точно, урод !!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися