У Київській області сталася пожежа на величезному складі меблів (ФОТО)

Вогонь намагалися загасити кілька годин

У Білоцерківському районі Київської області сталася масштабна пожежа на меблевому складі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на складі меблів у Білій Церкві по вулиці Мельника сьогодні, 14 січня, вночі. Вогонь на площі 370 квадратних метрів гасили 4,5 години майже три десятки рятувальників. Про постраждалих не повідомляється. Причина пожежі поки що невідома. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва горів двоповерховий садовий будинок. Пожежа сталася по вулиці Садова. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося за годину. Будинок майже вщент згорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.

Дивіться відео наслідків пожежі в ТРЦ "Космополит" у Києві.

Читайте также