Стали відомі наслідки пожежі в ТРЦ "Космополит" у Києві (ВІДЕО)

Що розповіли рятувальники та в мерії столиці

У Солом’янському районі Києва сталася пожежа в торгово-розважальному центрі "Космополит". Про наслідки розповіли рятувальники та у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, з ТРЦ "Космополит", де сталося загоряння, евакуювали дві сотні людей. Пожежа почалася на четвертому поверсі чотириповерхової будівлі в дитячій кімнаті. Рятувальники гасили вогонь у торгово-розважальному центрі майже дві години.

Внаслідок пожежі в ТРЦ "Космополит" постраждали троє людей — жінка та чоловік, які там працюють, та восьмирічна дівчинка, яка перебувала в торговому центрі. Всі постраждалі звернулись до медиків зі скаргами на отруєння продуктами горіння. Лікарі їм надали допомогу на місці. Від госпіталізації постраждалі відмовилися.

Причини пожежі в ТРЦ "Космополит" поки що невідомі. В ДСНС у Києві оприлюднили відео з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва горів двоповерховий садовий будинок. Пожежа сталася по вулиці Садова. Загасити вогонь на площі 60 квадратних метрів рятувальникам вдалося за годину. Будинок майже вщент згорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.

Читайте також, як у Деснянському районі Києва попередили вибух у приватному гаражі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися