Киянин намагався вплав дістатись угорського берега Тиси

Молодий хлопець ледь не загинув

На Закарпатті врятували молодого мешканця Києва, який ледь не загинув в річці Тиса. Подробиці розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, прикордонники відділу "Вилок" Мукачівського загону врятували 21-річного киянина, який ледве не загинув, намагаючись вплав дістатись угорського берега Тиси. Молодик скористався послугами ділків, які за п’ять тисяч доларів обіцяли організувати йому безперешкодний перетин кордону. Як покидатиме країну, киянину не сказали. Чоловік прибув у село Вилок. Перетинати кордон йому було запропоновано у темний час доби.

"Після передачі грошей переправникам, киянину вказали напрям руху та зникли. Про те, що шлях до сусідньої Угорщини пролягатиме через річку, молодик дізнався вже на березі Тиси. Зіскочивши з обриву у крижану воду з потужною течією, киянин зрозумів, що потрапив у небезпечну пастку, вхопився за гілки дерев, вкритих водою та льодом, але через сильний холод вибратися самостійно з річки вже не зміг", — розповіли у Держприкордонслужбі.

Чоловік встиг повідомити про те, що сталося працівників швидкої допомоги та скинув їм геолокацію свого місцезнаходження. Цю інформацію медики передали прикордонникам, які вже за кілька хвилин знайшли порушника та витягнули його на берег. Чоловіку надали першу допомогу, сухі речі, гарячий чай та викликали працівників швидкої допомоги. Тепер прикордонники встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконного перетину державного кордону України врятованого киянина.

Читайте також, про рейтинг районів Києва за кількістю непридатних до військової служби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

14 січня 2024, 15:18

Вот до чего эта долбаннная фашистская Украина людей доводит, хуже тюрьмы и концлагеря, и разве надо защищать все это фашистское еврейское дерьмо ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися