Знущання над 12-річною дівчинкою в Києві: мати постраждалої розкрила подробиці

У Києві на Поштовій площі група підлітків знущалася і принижувала 12-річну дівчинку, розбиваючи яйця їй об голову і знімаючи весь процес на відео. Дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму і струс мозку. Мати розкрила подробиці події і назвала причини. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Жінка заявила, що можливою причиною знущання з дочки з боку підлітків став той факт, що раніше дівчинка розповіла їй, що компанія захоплюється поганими звичками, однак конкретно якими, називати не стала.

Вона зазначила, що похвалила дочку за таку щирість і сказала, що вона вчинила правильно, адже такі речі гублять життя. Можливо хтось із підлітків дізнався, що вона розповіла про це матері, що і стало причиною конфлікту.

Мати постраждалої сказала, що підлітки не є однолітками її дочки й навіть навчаються в іншій школі. З ними вона познайомилася в літньому таборі. Спочатку мати хотіла заборонити дівчинці спілкуватися з ними, проте потім психологи запевнили її, що дітей не можна обмежувати.

Нагадаємо, що 25 травня потерпіла поїхала гуляти на Поштову площу з якимись знайомими, де посеред дня вони почали розбивати їй сирі яйця об голову, публічно принижуючи. Дівчинці завдали сім ударів по голові, однак вона змогла дістатися додому.

Пізніше в мережі опублікували відео, яке розсилали по різних каналах, щоб похвалитися приниженням дівчинки. Виявилося, що шестеро підлітків заздалегідь домовилися, купили яйця і покликали постраждалу гуляти. Після зустрічі вони забрали у дівчинки телефон, почали принижувати, знімаючи все це на відео, яке після опублікували в Instagram і Telegram.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві депутата від Тимошенко звинуватили в нападі на жінку.

Читайте також про загибель 12-річного хлопчика у свій день народження під Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

10 червня 2021, 11:25

Тупость зашкаливает! Мало, что совершают преступление, сами его документируют и выставляют эти доказательства для всеобщего обозрения. Надо, что б дальше они доказывали, какие крутые в специальных учреждениях среди себе подобных и под охраной и надзором. Папаши с мамашами свое воспитание уже показали!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися