У Києві двоє чоловіків хотіли накласти на себе руки: один стрибнув з моста (Відео)

Столичні правоохоронці врятували двох чоловіків на Південному мосту, які намагалися покінчити життя самогубством, при чому, один з них вже встиг стрибнути з моста в Дніпро. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Правоохоронці повідомили, що на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на Південному мосту за перилами варто невідомий чоловік і загрожує стрибнути в річку Дніпро.

На місце подій прибули спецпризначенці, які зняли з мосту 22-річного чоловіка. Ще один чоловік віком 37 років вже встиг стрибнути і знаходився у воді. На щастя, його також вдалося врятувати працівникам річкової поліції.

Відео можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що в Білоцерківському районі Київської області сталося трагічне смертельне ДТП, яке забрало життя 12-річного хлопчика в його власний день народження. Трагедія сталася ввечері 6 червня. Батько хлопчика не впорався з керуванням через перевищення швидкості. Після цього автомобіль понесло в кювет, і він зіткнувся з деревом.

Хлопчик помер на місці від отриманих травм ще до приїзду медиків. Батька, матір і хрещену мати дитини, які також перебували в машині, госпіталізували з важкими травмами. За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які ними керують.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися