Примусив до орального сексу: у Києві 13-річний підліток зґвалтував дитину

У Дарницькому районі столиці на житловому масиві Позняки 13-річний підліток змусив займатися оральним сексом 10-річного хлопчика. Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на власне джерело в правоохоронних органах.

Повідомляється, що підліток примусив 10-річного хлопчика до орального сексу в під'їзді одного з багатоповерхових будинків на вулиці Михайла Драгоманова на Позняках.

Джерело відзначило, що правоохоронці внесли даний в ЕРДР за ознаками кримінального правопорушення за статтею 155 КК України. До підлітка, який примусив хлопчика до орального сексу, застосують заходи виховного характеру, оскільки він не підлягає кримінальній відповідальності через неповноліття.

Заходи виховного характеру будуть примусовими, однак до кримінальної відповідальності не можна залучати дітей віком до 14 років.

Нагадаємо, що в Києві на Поштовій площі група підлітків знущалася і принижувала 12-річну дівчинку, розбиваючи яйця їй об голову і знімаючи весь процес на відео. Дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму і струс мозку.

25 травня потерпіла поїхала гуляти на Поштову площу з якимись знайомими, де посеред дня вони почали розбивати їй сирі яйця об голову, публічно принижуючи. Дівчинці завдали сім ударів по голові, однак вона змогла дістатися додому.

Пізніше в мережі опублікували відео, яке розсилали по різних каналах, щоб похвалитися приниженням дівчинки. Виявилося, що шестеро підлітків заздалегідь домовилися, купили яйця і покликали постраждалу гуляти. Після зустрічі вони забрали у дівчинки телефон, почали принижувати, знімаючи все це на відео, яке після опублікували в Instagram і Telegram.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві депутата від Тимошенко звинуватили в нападі на жінку.

Читайте також про загибель 12-річного хлопчика у свій день народження під Києвом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися