Смертельна фотосесія: під Києвом школярка застрелила друга (Фото)

У Бучі Київської області сталася смертельна трагедія через необережне поводження зі зброєю. 15-річна школярка випадково застрелила свого товариша з пневматичної рушниці. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник обласної поліції Андрій Небитов.

За його словами, після здачі ЗНО четверо школярів пішли в приватний будинок одного з друзів, де знайшли пневматичну рушницю і почали фотографуватися зі зброєю для соціальних мереж.

В один момент 15-річна дівчина випадково натиснула на курок і вистрілила в груди свого товариша, юнак загинув на місці від отриманих травм. За попередніми даними, батько вбитого хлопця хотів подарувати йому цю рушницю на одне зі свят.

На цей момент поліція Київської області з'ясовує всі обставини цієї трагічної події, за фактом відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з необережності.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці біля станції метрополітену "Харківська" обірвався ліфт в багатоповерховому будинку. Подія спричинила загибель однієї людини.

Трагедія трапилася на вулиці Декабристів, 10. У багатоповерховому будинку обірвався ліфт, в результаті чого загинув монтажник. Подробиці та обставини трагедії з'ясовуються.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом чоловік облив бензином і підпалив свою дружину після сварки.

Читайте також про вандалізм на Байковому кладовищі в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися