Катували, знущалися і знімали на відео: у Києві чоловіки вбивали бездомних

У Києві затримали трьох місцевих жителів, які в період між 15 серпня і до 19 вересня 2020 року жорстоко знущалися і катували бездомних, а також убили одного з них. Про це повідомили в прес-службі Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що зловмисники вночі проникали в покинутий будинок на вулиці Обсерваторній в Шевченківському районі столиці, де бездомні облаштували собі тимчасовий нічліг. Спершу чоловіки представлялися співробітниками поліції, після чого розпилювали в очі перцевий газ і жорстоко били жертву руками, ногами, дерев'яною битою або цеглою.

Весь процес знущань вони знімали на відео, після чого викладали в Telegram-каналі. Від дій зловмисників постраждало троє людей. Коли слідчі вивчали відеозаписи з конфіскованих телефонів, то прийшли до висновку, що підозрювані причетні до вбивства ще одного бездомного чоловіка.

Тіло загиблого з ознаками удушення було знайдено 19 вересня 2020 на дитячому майданчику на вулиці Трьохсвятительській в центрі Києва. Дане вбивство підозрювані також знімали на телефон.

На сьогодні обвинувальний акт переданий до суду для розгляду, підозрюваних судитимуть за статтею про умисне вбивство, катування, умисних тяжких тілесних ушкодженнях, хуліганстві, грабежі, незаконне проникнення в житло і самовільне присвоєння владних повноважень.

Всі підозрювані перебувають під вартою. За вчинене їм загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися