ДТП з постраждалими сталися у Київській області (ФОТО)

Що відомо про аварії від правоохоронців

У Білоцерківському районі Київської області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними відомства, одна з ДТП сталася на автомобільній трасі в напрямку міста Сквира. В аварію потрапив автомобіль Dacia. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автівка з’їхала в кювет, постраждали 31-річний водій та його 58-річна пасажирка. Потерпілих з місця ДТП забрали лікарі. За попереднім діагнозом, у жінки — перелом ноги та травма голови.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась дорогою до села Токарівка. За кермом автомобілю Peugeot була жінка. Водійка не впоралась з кермуванням та автівка опинилась у кюветі. Внаслідок аварії травмована пасажирка літнього віку. У жінки — закрита травма грудної клітини.

На Київщині за перший місяць 2024 року сталося 89 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. Внаслідок цих аварій загинули вісім людей, 117 — травмовані. Найбільш аварійний день тижня у січні 2024 року — середа. На цей день припало 19 ДТП з потерпілими.

Основні причини дорожньо-транспортних пригод з потерпілими у січні 2024 року:

·       25 — перевищення безпечної швидкості руху;

·       19 — порушення правил маневрування;

·       10 — недотримання дистанції;

·       6 — перевищення встановленої швидкості;

·       5 — керування автомобілем у нетверезому стані;

·       5 — порушення правил проїзду перехресть.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки ракетних атак на Київ. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у двох районах Києва сталися пожежі зі смертельними наслідками.

Читайте также