У Київській області живцем згоріла людина (ФОТО)

Що відомо про смертельну пожежу

У Київській області через недотримання правил безпеки з опаленням живцем згоріла людина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції України в регіоні.

За даними правоохоронців, трагічна подія сталася в одному з приватних будинків у Броварах. Чоловік самостійно розпалював котел та вилив в нього легкозаймисту рідину. Полум’я перекинулося на нього. Внаслідок пожежі 55-літній чоловік загинув. За фактом загибелі людини розпочали досудове розслідування. Остаточна причина стане відома після проведення експертизи. Поліція Київщини оприлюднила фото з місця надзвичайної події.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київ пошкоджені десятки будинків у передмісті столиці. Про наслідки обстрілів розповіли в Бучанській міській раді та в поліції. В мерії Бучі повідомили, що від вибуху збитої ракети у лісі виникла величезна вирва.

Нагадаємо, у Києві врятували людину від самогубства. На Берестейському проспекті чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. В Патрульній поліції Києва оприлюднили відео з місця події.

Читайте також, що на Троещині сталося жорстоке вбивство чоловіка



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися