Під Києвом масово зникають діти

Після оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося повернути майже всіх дітей у їхні домівки

За новорічні свята правоохоронці Київщини повернули додому 9 зниклих дітей.  Підлітки - 6 дівчаток і 3 хлопчиків - пропадали в Білій Церкві, Обухові та Києво-Святошинському районі.  Про це повідомили місцеві правоохоронці. 

Після оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося повернути в сім'ї всіх неповнолітніх.  Всі діти знайшлися в перші години після звернення родичів, тому вони не стали жертвами злочинів.

З'ясувалося, що майже всі діти були на святкуванні у головних ялинок Київської області, а також біля ялинки у Києві.  Деякі перебували в колі своїх друзів і знайомих. Пошуки тільки однієї 16-річної дівчинки закінчилися трагедією: виявилося, що вона загинула в ДТП. 

Нагадаємо, її тіло знайшли в Бориспільському районі в сотні метрів від місця аварії. Відносно деяких батьків вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності по ст.  184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Киеве Volkswagen влетел в Suzuki – пьяный водитель прилег отдохнуть на месте аварии.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися