Жахлива ДТП сталася поблизу станції метро у Києві (ВІДЕО)

Що відомо про масштабну аварію від поліції та очевидців

Дорожньо-транспортна пригода у Києві паралізувала рух транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці та очевидців.

Водіїв попередили, що через ДТП є затори в напрямку станції метро "Почайна".

"У зв'язку з ДТП на вулиці Олени Теліги, рух транспорту ускладнений у напрямку станції метро "Почайна", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

Поліцейські закликали водіїв врахувати інформацію про ДТП та планувати свої маршрути заздалегідь. Офіційні подробиці аварії та чи є постраждалі поки що невідомі. Очевидці кажуть, що в ДТП на Дорогожичах зіткнулися чотири автомобілі. Через аварію на трасі затори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що важливі мости в Києві через річку Дніпро можуть рухнути будь-якої миті. За даними технічних експертів, 90% мостів у столиці аварійні. Серед них – міст Метро, Південний міст та міст Патона. Це найаварійніші та найнебезпечніші споруди через річку Дніпро у столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, що Північний міст у Києві закриють на ремонт. На будівельні послуги автомобільного шляхопроводу через річку Дніпро готові витратити десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися