Північний міст у Києві закриють на ремонт: подробиці

Що відомо про замовлення будівельних послуг з тендеру

У Києві витратять десятки мільйонів на поточний ремонт Північного мосту. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

Згідно з умовами тендеру, на будівельні послуги з ремонту Північного мосту через річку Дніпро у Києві готові витратити майже 28,7 мільйонів гривень. Замовником послуг є комунальне підприємство "Київавтошляхміст". Під час ремонту Північного мосту планують перевлаштування контактної мережі тролейбуса в тимчасове та постійне положення в бік проспекту Степана Бандери. Підрядник має виконати замовлення до кінця 2024 року. Аукціон відбудеться 26 лютого.

Окрім того, у Києві розпочнуть реконструкцію мосту біля станції метро "Дарниця". Масштабні ремонтні роботи споруди цього року заплановані на перетині вулиці Будівельників із Броварським проспектом і Святошино-Броварською лінією метрополітену. Цей міст капітально не ремонтували понад 60 років. Дорожнє покриття та гідроізоляція зношені, деформаційні шви втратили герметичність, бетон та армування на залізобетонних ділянках прогонових будов і опор піддались корозії.

Нагадаємо, у Києві виставили на аукціон з приватизації землю під розміщення автостоянки та паркінгу. Земля площею понад три тисячі квадратних метрів знаходиться у Дніпровському районі столиці. Продаж права власності на земельну ділянку оголосив Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на продаж землю під будівництво ТРЦ. Земельна ділянка площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Ще одну земельну ділянку в цьому районі столиці продадуть з аукціону під розміщення гаражів.

Читайте також, яка схема економії грошей під час війни є у деклараціях мера Києва Віталія Кличка



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Пилат

18 лютого 2024, 02:00

Знов банда, буде мити гроші.кожен рік одне те саме той мост вже золотий. Це нескінчиться ніколи.

Микола

16 лютого 2024, 21:44

Актуально. Особливо зараз. Але гроші самі не вкрадуться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися