У Києві чоловік намагався накласти на себе руки

Чоловік ледь дихав

У Києві врятували життя чоловіка, який намагався вкоротити собі віку. Небайдужі громадяни повідомили про сусідку, яка кличе про допомогу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

За лічені хвилини патрульні Євгеній Пустовіт та Володимир Хомич прибули на місце, де виявили схвильовану жінку. Громадянка розповіла нам, що її співмешканець зачинився в квартирі та намагається вкоротити собі віку, - йдеться в повідомленні. 

Двері до житла були зачинені зсередини, тож патрульні потрапили до квартири через відчинене вікно. У помешканні побачили чоловіка, який ледь дихав. Поліцейські поклали громадянина в стабільне бокове положення та контролювали його стан до приїзду медиків.

Нагадаємо, портал "Коментарі" писали, що київські патрульні надали допомогу жінці, яка намагалася вчинити непоправне. 4 грудня на лінію 112 зателефонував схвильований чоловік та повідомив, що його дівчина намагається вкоротити собі віку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

26 березня 2024, 20:16

Так а зачем? он же не просил себя спасать.

Саша

24 березня 2024, 19:32

Вот никогда этого не понимал. Сколько тяжело больных, детей в том числе, раненых и покалеченных сверхусилиями стараются восстановиться. А эти п-ры... Спасай их... С 16 этажа прыгайте, надёжно будет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися