У Києві на станції "Майдан Незалежності" пасажир впав під потяг метро

У столичному метро сьогодні вранці сталася надзвичайна пригода, через якого зупинили рух поїздів на синій гілки підземки. Пасажир одного з поїздів впав на рейки. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що після падіння пасажира на колію на станції "Майдан Незалежності" було зупинено рух поїздів метрополітену від станції "Площа Льва Толстого" до станції "Поштова площа". Рух здійснювалося на ділянках між станціями "Теремки" та "Олімпійська", а також "Контрактова площа" і "Героїв Дніпра".

Через деякий час рух поїздів відновили у звичному режимі. Про стан пасажира поки нічого не відомо, однак повідомлялося, що на місці подій працювали правоохоронці та медики.

Нагадаємо, що 24 червня в столичному метрополітені тимчасово не працює оплата банківськими картами і електронними сервісами GooglePay і ApplePay. За даними перевізника, фахівці усували причини технічного збою. Пасажирів київського метрополітену просили користуватися електронним квитком або придбати разовий QR-квиток в автоматах з продажу. Про відновлення роботи платіжних сервісів в звичайному режимі повідомили відразу після усунення причин збою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи вважає Зеленський Кличка своїм конкурентом на виборах президента України.

Читайте також про перекриття проспекту Степана Бандери в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися