У Києві жінка загубила 4-річну дитину: як знайшли

До поліції звернулась жінка із повідомленням про те, що знайшла маленького хлопчика. Він був без дорослих.

У Голосіївському районі знайшли хлопчика, який був без дорослих. Про його знаходження повідомили поліції. Дитину досить швидко повернули матері. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на поліцію Києва.

Днями на лінію 112 зателефонували із повідомленням про виявлену маленьку дитину без супроводу дорослих у Голосіївському районі. Правоохоронці оперативно прибули за адресою, де очікувала заявниця із маленьким знайдою. 

"Ми одразу ж передали орієнтування про дитину колегам та розпочали пошуки батьків", - кажуть у поліції.

В цей же час до іншого екіпажу патрульних звернулася жінка. Вона повідомила, що загубила дитину. Інспектори показали їй фото знайденого хлопчика. І жінка підтвердила, що це її син.

Інспектори передали дитину матері та провели бесіду для профілактики подібних випадків у майбутньому. Також про випадок повідомили працівників ювенальної превенції.

Як запобігти зникненню маленької дитини:

- в першу чергу рекомендують не залишати дітей самих у громадських місцях;

- важливо, щоб дитина могла чітко назвати своє прізвище, ім'я та адресу проживання. Не варто писати ці дані на рюкзаках, іграшках, бо їх можуть прочитати незнайомці з лихими намірами;

- аби запобігти тому, що дитину з садка/школи/майданчика заберуть незнайомці, варто вигадати слово-пароль і людина, якій справді довірили забрати ваше чадо, має його назвати;

- якщо малеча загубиться має знати до кого можна звернутись - продавців у магазинах, людей у формі, жінок з дітьми.

Днями жителька Дніпровського району повідомила про зникнення сина-підлітка. Він перестав виходити на зв'язок, а свій телефон надіслав додому поштою. Де відшукали хлопця читайте у матеріалі.

Читайте также