У Києві жінки не могли повернутися додому: що з ними сталося (ФОТО)

Інспектори надали жінкам необхідну допомогу

Напередодні патрульні повернули додому двох жінок, які заблукали на вулицях Києва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію патрульної поліції Києва.

У поліції зазначили, що перший випадок стався у Солом'янському районі. Там до поліцейських звернувся небайдужий громадянин та повідомив про 90-річну жінку, яка лежала на тротуарі.

“Інспектори негайно прибули на місце, де виявили стареньку. Ми переконалися, що жінці не потрібна медична допомога, з'ясували, де вона проживає та повернули громадянку додому”, - повідомили у поліції.

Інша пригода сталася у Шевченківському районі. Там на лінію 112 повідомили, що виявили 83-річну жінку, яка заблукала у місті. “Інспектори негайно прибули за вказаною адресою. Старенька розповіла поліцейським, що поверталася додому та заблукала. Напарники запросили громадянку до службового автомобіля та відвезли її додому”, - повідомили у поліції.

Нагадаємо, що у Києві чоловік пограбував літню людину. Він витягнув з кишені літнього чоловіка ключі від помешкання і викрав понад 6 тисяч доларів та 4 тисячі євро. Злочин було сплановано - зловмисник слідкував за літнім дідусем по дорозі, а потім, скориставшись нагодою, викрав ключі від оселі з його кишені. Коли літній відправився на їх пошуки, фігурант зайшов до його квартири і викрав усі заощадження. Що загрожує зловмиснику, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями за допомогою до працівників поліції звернулася жителька Дніпровського району. Вона повідомила, що її 15-річний син пішов з дому та не виходить на зв’язок. Де знайшли хлопця, читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися